Reklamefilm med Byggmax

Hei og god torsdag :D

I dag er endelig dagen kommet da jeg kan fortelle hvorfor jeg hadde et filmteam på besøk hos meg på disse tider i fjor. Som dere vet, så pusset jeg opp stue og gang. Det var tidenes største prosjekt for meg, men veldig gøy og lærerikt. I fjor mars ble jeg kontaktet av Framelab som lager reklamefilmene for Byggmax, de lurte på om jeg hadde et prosjekt de kanskje kunne filme. På stående fot bestemte jeg meg for at jeg ønsket å pusse opp stue og gang. Jeg startet planleggingen og måtte høre med familie og venner for å få hjelp til forberedelsene :) Jeg fikk et hjemmebesøk i mai og i slutten av juni ble det bestemt at de ville spille inn akkurat mitt prosjekt. Dagen hadde kommet, 11. juni og jeg husker dagen som helt fantastisk fra a til å. Man blir raskt vandt til å ha kamerateamet rundt seg, man blir på en måte i en boble. Jeg hadde heldigvis min beste venninne med meg på dette og jeg synes det var så stas å dele nettopp dette med henne. Vi har felles interesse for interiør, så valget falt fort på henne <3 Det var en lang dag og allerede kl. 10 var teamet på plass den lørdagen. Heldigvis var været strålende, og det varte helt til kl. 20. Da pakket de sammen og satte kursen videre mot neste oppdrag. Det var den rareste følelsen jeg har hatt, den følelsen fra å ha fullt hus med liv og leven til at alle var borte. Uten et spor, eller jo i ettertid så jeg at det hadde lagt igjen et lite spor på kjøleskapet mitt :D Dagen etter når jeg våknet opp så tenkte jeg at det måtte være en drøm, for alt virket så fjernt. Rart å tenke tilbake på nå, men sikkert mange som kan forstå hvordan jeg følte det. Jeg har tatt bilder fra dagen selvfølgelig, og nå har dagen kommet hvor dere alle i hele Norge kan få se resultatet. Jeg har blandede følelser rundt dette for det er sykt gøy og samtidig litt utenfor min komfortsone. Men man lever jo bare en gang, så da må man bare hoppe i det ;) Så følg med på TV2 fremover da folkens, så ser dere meg som jobber på stua mi :D Og tuuusen takk til verdens beste tv-team, dere sørget for at dagen ble fin, selv om naboene oppførte seg som nysgjerrige drittunge ;)

IMG_9995.JPG
IMG_9993.JPG
IMG_9994.JPG
IMG_0010.JPG
IMG_0017.JPG
IMG_0019.JPG
IMG_0042.JPG
IMG_0021.JPG
IMG_9998.JPG
IMG_0007.JPG
IMG_0018.JPG
IMG_0019.JPG
IMG_0017.JPG
IMG_0015.JPG

Jeg skal selvfølgelig dele reklamefilmen med dere så fort jeg finner den på nettet, men den går på National Geographic Channel .  Jeg hadde et langt intervju denne dagen også, så jeg skal prøve å finne dette intervjuet så dere kan få se litt mer om meg og bli kjent med meg på en ny måte ? For en opplevelse, og jeg gleder meg så til å høre hva dere har å si ? Nyt dagen og smil litt ekstra om dere ser meg på TV<3

Del:

Legg igjen en kommentar