Tar inn maling i nettbutikken

Hei :)

Da har jeg blitt forhandler hos Jeanne d`Arc Living og synes det er fantastisk gøy å skulle selge dette. Dette er ikke sponset, dette er et initiativ fra min side. Jeg er opptatt og jobber med å utvilke og skape en blogg med bredde. Nå kan du både bygge møbler selv også male dem, og om du ikke ønsker noen av delene så kan du enten kjøpe her i nettbutikken eller få meg til å designe det. Dette er med på å skape en rød tråd og malingen og utstyret er helt fantastisk. Jeg har malt litt med denne malingen og voksen ( i dette maligskittet jeg fikk sponset ) og var så fornøyd.

Siden jeg må betale dette av egen lomme så kommer jeg bare til å ta inn et begrenset utvalg og jeg kommer til å selge malingen/voksen jeg bruker i nettbutikken. Jeg vet ikke om det er noe marked for dette, så det er ganske så modig av meg og tro på at dette kan skape noe. Er dere ikke enige? Malingen kommer fra Danmark og kan bare kjøpes hos utvalgte forhandlere. Og jeg er en av de som synes denne malingen fra de flinke danske jentene burde komme frem og skinne. For et bra produkt fortjener bra behandling. Når man bruker det og produktet blir fantastisk så er det bare helt utrolig gøy <3 Legger med noen smakebiter og bilder av produktene jeg skal ta inn. Stikk innom nettsiden deres og tips meg om noe som virker spennende og som dere ønsker dere :)

Skjermbilde 2015-10-14 kl. 15.22.13

Skjermbilde 2015-10-14 kl. 15.22.28

 

Ta gjerne en titt innom hjemmesiden dems og fortell meg hva du synes jeg skal ta inn? Jeg gleder meg veldig til å teste krakeleringssettet og masse andre spennende produkter. Jeg vil selvfølgelig skrive en vurdering og dere vill få se resultater og hvordan det kan brukes. Noen som synes dette høres spennende ut?

Nyt kvelden :D En nyhet legges snart ut i nettbutikken :D

Del:

2 comments

  1. Skal snart male stua, og tatt imot gode tips :) Ha en videre fin kveld.

    1. Så bra Stein :) Masse lykke til med maling av stua :) Fin kveld til deg også!

Legg igjen en kommentar