Tips til gammel seng

Hei og god morgen :)
I dag trenger jeg litt tips av dere. Jeg var så heldig å få tak i en gammel seng i helga, den er helt fantastisk og jeg gleder meg så til å ta denne i bruk. Men jeg vil gi den en liten makeover, så da lurte jeg på om noen hadde samme seng og ville dele inspirasjon?
Legger med et par bilder av sidene, slik at dere kan komme med tips :D Skal den males på nytt? Pusses ned? Beises? Ja det er uendelig med muligheter…

img_3513.jpeg
img_3514.jpeg
Stilig ikke sant? Jeg har også fått tak i en seng til og 2 nattbord, så det blir koselig å få alt sammen inn i et hus ;) Det er lov å tenke fremover når man er på husjakt :) Vet ikke om mine foreldre er heeelt enig i den, siden de faktisk må oppbevare alt akkurat nå, hahah, men de overlever ;)
Ha en super dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar