DIY: Bordlampe – tema Februar

Hei alle sammen :)

I forrige innlegg lovet jeg et kult og spennende prosjekt på mandag. Slik gikk det ikke, siden ting ikke helt gikk som det skulle i går.  Så etter å ha forsøkt å lage noe 3 ganger måtte jeg  jeg kaste inn håndkle. Men i dag har jeg gått til innkjøp av noe maling, og det løste hele problemet mitt :)

Som dere sikkert husker så laget jeg en bordlampe av Norgesglass for en stund siden.
Oppskrift og fremgangsmåte på den finner du HER –>
Og da tipset jeg om at det enkelt kunne byttes ut tema nedi norgesglasset hver måned, så da tenkte jeg at jeg måtte dele noen nye pynte tips :) Temaet i februar er hytteliv på fjellet, med snø, trær og fjell :)

IMG_6904.JPG
Koselig med litt fjellstemning inni norgesglasset :)

Det du trenger er:
1. Pinner (gamle med mose/drivved)
2. Lim og limpistol, avbitertang/sag
3. Maling, pensel, steiner, sukker, bomull

Slik gjør du:
1. Ta mål og bestem deg for hvor stort huset skal være oppi glasset.
(mitt er 4,5 cm x 2,5 cm)
Brekk/sag/klipp til 6 pinner a 4,5 cm og 6 pinner a 2 cm. Lim de sammen tre og tre i høyden (se bilde under)

IMG_6848.JPG
2. Lim sammen de 4 veggene.

IMG_6849-0.JPG
3. Brekk/sag/klipp til ca 12 pinner a 5 cm, lim de oppå firkanten slik at det blir et tak. (se bilde under)

IMG_6858.JPG
IMG_6859.JPG
4. Mal så til den delen av huset du ønsker at skal ha en farge.

Jeg laget også en drivved variant, men denne ble for stor oppi glasset mitt.

IMG_6878.JPG
5. Pynt glasset med litt sukker i bunn, og legg gjerne noen steiner oppi (som skal være fjell). Pynt med et pyntetre og litt bomull. På 1 – 2 -3 har du et tema som passer godt til vinterferien  :)

IMG_6902.JPG
IMG_6901.JPG
Ble det ikke kult? Finnes jo uendelig måter man kan lage en hytte på, men jeg valgte å bruke litt gamle pinner for at det skulle stå i stil med fjellstilen. Rødt er ganske klassik farge på hytter og hytta popper ut fra de andre fargene rundt. Enkelt, kult også er det så gøy å ha en lampe som faktisk kan pyntes og styles som man selv vil.

Nå skal jeg straks hoppe i seng, men har planer om å sette igang med litt bygge prosjekter i morgen :) Så nå skal jeg ta meg en tur på loftet først for å skrive en liten liste over hva jeg trenger. Ønsker alle en forsatt fin tirsdagkveld :) Vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar