DIY: Bordlampe – tema Mars

Hei :)

Som dere sikkert husker så laget jeg en bordlampe av Norgesglass for en stund siden.
Og da tipset jeg om at det enkelt kunne byttes ut tema nedi norgesglasset hver måned, så da tenkte jeg at jeg måtte dele noen nye pynte tips for mars :) Temaet i mars er er norsk natur med snø. Snøen er i ferd med å smelte bort og våren nærmer seg med stormskritt. Så da tenkte jeg det passet godt med noen trær som er grønne og litt snø på bakken. Selv håper jeg at det kommer litt mer snø, siden jeg er så glad i å gå på ski.
Her er resultatet av mars temaet :)

IMG_7571.JPG
Oppskrift og fremgangsmåte på bordlampa HER –>

Det du trenger er:
1. Sukker
2. Noen små trær fra Søstrene Grene

Slik gjør du :
1. Fyll bunnen av norgesglasset med sukker

IMG_6568.JPG
2. Putt noen små trær oppi glasset

IMG_7562.JPG
IMG_7570.JPG
IMG_7566.JPG
IMG_7574.JPG
Ble det ikke koselig? Veldig gøy å ha en lampe man kan endre tema oppi og pynte akkurat som man selv vil. Genialt! Digger norgesglass, de kan brukes til alt :D Jeg har mange rundt om i hele leiligheten med forskjellig pynt oppi.

Trykk gjerne liker på innlegge, slik at jeg vet om dere ønsker flere tips ;)
Nå skal jeg sette igang med et lite kreativt prosjekt før jeg skal ta kvelden :) Gleder meg til å vise frem, tror det kan bli veldig bra :) Ha en fortsatt fin kveld, vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar