DIY: Bordlampe – tema November

Hei og god kveld :)

I dag har jeg kost meg med å kutte speil og kappe til litt plater med bordsaga. Så det kommer etterhvert flere spennende prosjekter så det er bare å følge med.

Norgesglass lampa mi som får nytt design hver månde har i dag fått nytt tema :D. Jeg har jeg latt meg inspirere av naturen, som for det meste består av nakne trær, og masse blader på bakken. Jeg tok meg derfor en tur ut og plukket litt greiner og noen blader. For at greinene skulle få litt vinter/frost look så limte jeg på litt glitter og sukker. Resultatet ble superstilig :D<3

IMG_1913.JPG
Ble den ikke kul? Jeg synes det ble så koselig <3

Oppskrift og fremgangsmåte på bordlampa HER –>

Det du trenger er:
Litt steiner // blader // pinner // limstift // sukker // sølvglitter // saks // bakepapir

Slik gjør du:
1. Klipp til den lengden du vil ha på pinnene
2. Legg litt bakepapir på bordet og strø av sukker og glitter utover
3. Smør lim på pinnen, på det området du ønsker å ha sukker og glitter
4. Dypp pinnen nedi til du har fått på så mye du ønsker. La den tørke før du putter den/de oppi glasset

IMG_1886.JPG
IMG_1885.JPG
IMG_1889.JPG
IMG_1893.JPG
IMG_1892.JPG
IMG_1880.JPG
IMG_1884.JPG
IMG_1879.JPG
IMG_1904.JPG

IMG_1913.JPG
IMG_1910.JPG
IMG_1914.JPG

Ble det ikke stilig? Norgesglasset er jo så vakre i seg selv, og det å fremheve de med nydelige høstfarger er helt perfekt :D Koselig pynt i gangen min :D

Nå skal jeg fikse litt mer i stua før det er natta. Har en deal med meg selv om at jeg skal prøve å bruke 30 minutter hver dag til å jobbe meg sakte men sikkert opp mot 100% ferdig. Dumt å være så perfeksjonist noen ganger :P Neida men alt må jo se ferdig ut når det er pusset opp :D Legger med et bilde av det ene speil prosjektet mitt.

IMG_1869.JPG

Trykk gjerne liker på innlegget og følg meg på Instagram: Mittlilleprosjekt

Del:

Legg igjen en kommentar