Noe nytt til nytt kjøkkenet?

Hei :)

Jeg synes det er så stas å kalle meg huseier, men tror ikke det hele går opp for meg før jeg sitter der i huset og har fått flyttet inn, og det virker som en evighet til. Men, det er faktisk bare 1,5 mnd til, så tiden vil nok rase raskere forbi en jeg tror. Noe jeg til slutt landet på var å kjøpe et hus som er ganske lite å pusse opp, og det er mange som har lurt på hvorfor. For jeg elsker jo å pusse opp, men tenk jeg er bare en person og om jeg måtte gått løs på alle rom for å kunne bo en plass hadde jeg slitt meg ut. Jeg skal flytte inn i et stort hus og det vil ta tid å få bygget alle møbler og få det slik jeg ønsker der. Ikke snakk om at jeg nå har mye vedlikehold med hage og andre ting. Jeg elsker gjøre noe, så tror livet med hus vil bli fantastisk og føler at jeg har gjort det perfekte valget. Enkle ting vil jeg gjøre i første omgang som å male fronter på kjøkkenet og få inn en form for spisegruppe. Om noen år blir det nok nytt kjøkken, men denne gangen vil jeg ikke stresse med ting, jeg vil kose meg og nyte det å jobbe med ting og utvikle meg. Er det noe jeg har fått erfart så er det viktig å gjøre jobben bra første gang så slipper man all den rette og fikse jobben jeg har hatt her hjemme nå. Prosjekt stue og gang ble et stressende og litt heng seg på prosjekt, dere vil nok om litt forså mer, for da få se resultatet av filmingen her i sommer. Det skal bli veldig rart, men også gøy og ikke minst deilig å slippe å holde på hemmeligheten.

Men, kjøkkenet i huset skal som sagt få en en liten omgang med malingskosten eller malingssprayta. Og med nytt hus så trenger man vel litt nytt til kjøkkenet? Det hører vel med og er vel på tide at jeg får meg litt ordentlig service? I alle fall et sett er kjekt å ha, for nå kan jeg jo invitere både venner og familie på middag :D Jeg har latt meg inspirere av noen av det lekre Christiania Glasmagasin har og legger med noen lekre smakebiter så kanskje du også får lyst til å kjøpe noe nytt<3

//sponset og annonselenker

277462-pp_sina_tall_flat_20cm_a43302_tfl_90122_1_2Jeg er litt på leit etter noen fine og enkle tallerkner sånn at de kan brukes ved middagsbesøk eller andre anledninger. Denne har en lekker kant og jeg synes det var så fint. Denne og mange andre finner du –HER–>
213102_1_ahvittfat27396_tall_rektangulaert_1_3va med en tallerken som er rektangulær? Det er jo litt kult å ha en litt annen form en den klassiske eller? Jeg synes dette er veldig spennende og fordi den har en litt utradisjonell form så er det greit at den er helt hvit :) Denne kan kjøpes –HER–>

9122354_1_3Vaser får man som regel aldri nok av, eller gjør man? Jeg er veldig glad i enkle og elegante vaser som kan brukes over alt og denne med fuglemotiv på var råstilig. Moderne og enkel og passer perfekt på kjøkkenbenken med litt friske blomster eller på kjøkkenbordet. Finnes i flere størrelser, –HER–>

Akkurat nå har jeg gleden av å gi deg – 40% på Porsgrund Porselen, oppgi kode PP40%_uke6og7. Ta en titt på det store utvalget og skaff den noe nytt til hjemmet ditt –HER–>

Gjelder ikke: Bogstad Strå/Hvit, Norgesglasset eller Papir

9204822_4_lykt_solcelle_1

Dere vet så godt at jeg elsker norgesglass og at jeg har laget så utrolig mange kule prosjekter med disse glassene. Produksjonen av dem er igang igjen og de har laget noen stilige varianter blant annet denne med solcellepanel. Hvor kult er ikke det? Blir nesten som en mini lampe som både kan henge på veggen, stå i hylle eller bare stå fremme på bordet. Det kan pyntes opp med lekker dekor til hver anledning og er noe som er fint i alle hjem :D Så om du er like glad i disse glassene som meg, så burde du skaffe deg en av disse <3 Dette kan kjøpes –HER–>

9214128_1_Bl_-medium-280mm-Ingridvase_HGEller hva med denne nydelig blåfargen? Jeg blir mer og mer glad i blå i alle forskjellige duse nyanser og synes det er så fint. Det er også en farge som er mye brukt i interiør for tiden. Denne kan kjøpes –HER–>

9207127_1_pledd-hvitt-og-bl_tt_PP

Kanskje du har en sittekrok med benk på kjøkkenet? Da er det alltid koselig å ha et teppe å ta på seg rundt frokostbordet, jeg er veldig teppe menneske, så jeg er glad i å ha tepper i alle rom :) Dette pleddet skapte skikkelig vår følelse og kan kjøpes –HER–>

S9208198_1_osteh_vel_bl__Bj_rklundSe så utrolig stilig ostehøvel? Jeg viste ikke at det fantes en så stilig og elegant variant, og jeg har selv den kjedelige originale med tykt soft håndtak. Denne var så lekker og finnes i utrolig mange kule og spennende farger :D Denne turkise finner du –HER–>

9114929-leschefs-kasserolle-4.5l-cg_1_3Nye gryter er noe som alle trenger, for gryter har jo en levetid og siden vi bruker de så mye så er det greit å unne seg litt nytt også :D Jeg liker de enkle og greie og denne var utrolig fin å se på :D Denne kan kjøpes –HER–>

En liten gladnyhet til du får nå – 20% på Christiania Glasmagasin, oppgi kode: cg20%love_uke6og7. De har mye fine serier og produkter og et utrolig stort utvalg, ta en titt –HER–>

Gjelder alle ikke-rabatterte varer

Nå håper jeg dere ble inspirert og kanskje du til og med fant en serie du vil samle på? Da er det smart å ønske seg litt og få litt av venner og familie slik at du tilslutt ender opp med et stort sett når du f.eks skal ha julefeiringen hjemme hos deg. Jeg vet ennå ikke hvilket sett jeg skal velge, men jeg er helt sikker på at jeg skal begynne å samle :D
Ha en fortsatt nydelig dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar