Prosjekt hall/gang

Alle har lagt sin elsk på hallen/gangen min. Dette ble en snakkis i lunsjen på jobben og alle sa de drømte om større gang etter å ha sett bilder av den. Selv synes jeg det er litt luksus å ha en så stor gang, men utrolig deilig også. Det blir liksom en plass man slår av en prat før noen forlater huset. Det er stort skap og skoskap. Det jeg liker aller best er at det er fliser på gulvet og varmekabler :) Jeg er en liten frysepinne, så det er deilig å komme inn i en lun og god gang. Men er det noe jeg absolutt ikke liker så er det fargen på veggene. Jeg la ikke merke til dette på visningen, heller ikke når jeg fikk nøklene. For fargen er i og for seg fin, for jeg har akkurat samme farge i spisestuen, men når man skru på lyset så blir alt gult. Og hvem ønsker seg en gul gang? Huff,å jeg bare måtte starte på prosjekt male gangen jeg, ha ha. Jeg har også vært så heldig å arve en gamme sjenk som skal males i samme farge som veggene. Men den skal stå inntil murveggen som er hvit. Så jeg tror det vil bli en elegant hall/gang som henter farge fra gulv og som skaper mer kontraster mot det hvite. Denne gangen skal jeg også male listene nede, så det blir spennende, jeg har jo sett mange prøve seg på dette, men jeg synes selv det virker litt skummelt. Men siden de som bodde her før har gjort det, så henger jeg meg på. Fargen på veggene skal bli lysegrå, kanskje ingen bombe, men jeg tror det kommer til å bli en helt ny gang :D

img_4555-1.jpg
img_4567.jpg
img_4580.jpg
img_4575.jpg
img_4576.jpg
img_4578.jpg
Her er noen bilder av skapet som skal males :D

img_4582.jpg

Hva tror dere? Blir det ikke fint? Ha en strålende fredag, jeg er klar for helg og jobbing i huset <3

Del:

2 comments

  1. Hei! Dette blir stilig. Kjekt å se hvordan det blir i det nye huset. Fint med inspirasjon. Hørte et tips angående maling av treverk innomhus fra en maler. Den beste tiden på året å male innvendig treverk er på ettervinteren/tidlig vår. Grunnen er at etter en vinter med fyring er treverket «tørt» og har krympet. Maler man da vil man ikke få striper i overgangene mellom bordene. Det kan man få hvis man maler senere på sommeren/tidlig høst da treet er «fuktigere» og stripene kan komme til våren igjen etter vinterens fyring. Skal man sette opp panel, som senere skal behandles er det smart å grunne med et strøk, før man monterer panelet.
    Et lite spørsmål til slutt. Maskerer du når du maler eller er du av den tøffe typen som tar det på frihånd? :) Husk å ta ut sikringen når du fjerner bryter/kontaktdeksel for å male bakom. :)

    1. Hei :) Tusen takk, så hyggelig å høre Helge. Ja ikke sant, tror jeg har valgt den beste tiden på å male på nå :) Lite synlige sprekker på treverket nå, så jeg tror resultatet vil bli perfekt. Nei jeg maskerer ikke, for det er noe av det kjedeligste jeg vet, så jeg maler for frihånd. Hender det blir litt gris, men da er det bare å tørke opp :) Ja det skal jeg huske :) Takk for tips, glede meg til å vise frem det ferdige resultatet :)

Legg igjen en kommentar