104 planker ble til et tak

Hei :)

Gårsdagen ble brukt til å fikse nytt tak til lekestua, er ikke helt ferdig ennå, men nå er det nytt tak og papp på. Min far var en helt og jobbet i mange timer for å få alt ferdig. Jeg hadde kappet til planker dagen før, så det sparte oss for endel tid, men jeg må virkelig si at 104 planker tar en stund å kappe. Heldigvis var været med oss og vi slapp unna regnskuret som passerte rett bak oss. Nå gleder jeg meg til å få ferdig siste rest, få beisa veggene inni og ta i bruk huset. Her skal nok mye lagres, så det blir mer en snekkerbod.

img_5284.jpg
img_5280.jpg
img_5281.jpg
img_5262.jpg
img_5260.jpg
img_5259.jpg
img_5261.jpg
img_5276.jpg
img_5280.jpg
img_5273.jpg
M in jobb var å kappe, gi planker og alt annet min far trengte. Gøy å være hjelperen og et ekstra sett med hender når man skal fikse ting. Ser det ikke bra ut? Nå skal jeg ta meg en treningstur også ned i kjelleren for å rydde for der ser det virkelig ikke ut etter all kappingen. Skal bli deilig å få litt orden sakene dere nede ;) Nå er det bare en uke igjen av ferien, så i dag tok jeg truen på stranda med ei venninne. Må jo nyte disse dagene som er nå. Men det var litt kaldt vind, så etter tre timer dro vi hjem igjen :)

Håper alle har hatt en strålende helg og er klar for en ny uke med jobb eller ferie :D Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar