13. desember – Snøtre av fjær

Hei :)
I dag er det dette superkule og stilige snøtreet som jeg laget i fjor som er bak dagens luke. Dette er et genialt tips til pynt som man kan lage med barn og ha fremme både nå i jula og i resten av vinter :) Jeg synes det er så gøy å lage alt av pynt og stæsj, da blir det en så koselig og hyggelig stemning i hus og hjem :D Alt du trenger for å lage dette er en pappkjegle, fjær og en syl.

IMG_2472.JPG
IMG_2473.JPG

IMG_4460.JPG
Sett på bordet, pynt med litt kongler og lys :)

Det du trenger er:
Papp kjegle, hvit (kjøpes på panduro) eller så kan du lage selv ved å bruke papp og et hvit ark på utsiden // Hønsefjær (kjøpes på Panduro, 3 pakker), gjerne noen med litt tette fjær // Syl

Slik gjør du:

IMG_4437.JPG

IMG_4440.JPG

I pakka jeg kjøpte på Panduro, var det 3 forskjellige størrelser på fjærene.

1. Finn frem de lengste fjærene og mål opp hvor du ønsker at de skal festes nederst på kjeglen. Bruk sylen til å lag hull og stikk fjærene inn.

TIPS: Hold sylen litt skrått oppover, slik at fjærene blir litt hengenden.

IMG_4449.JPG

IMG_4452.JPG

2. Fest de lange fjærene i en runding, og fyll inn med litt kortere fjær der det er store glipper.

IMG_4451.JPG

3. Og slik fortsetter du oppover. Her er det bare å finne det fjæret som passer best inn. Spar noen av de korte til toppen.

IMG_4450.JPG

IMG_4454.JPG

IMG_4453.JPG

IMG_4455.JPG

IMG_4459.JPG

IMG_4460.JPG
Fine? Koselig å lage litt stemning inne i huset selv om det ikke er snø ute :) Men nå er det rim på ute så da får man litt mer følelsen av at det er vinter. Jeg håper selvfølgelig på litt snø til jul, for det er jo ikke noe som er mer koselig enn det :)
Ha en fortsatt fin dag, her er det Ikea som står for tur :D Blogges <3

Del:

Legg igjen en kommentar