19. desember – Tørka appelsiner

Hei og god kveld :)
Håper alle har hatt en strålende lørdag og fikk med dere den super spennende håndballkampen i går :D Nå er det bare å glede seg til i morgen :) I dag har jeg heklet noen nye spisebrikker og sydd en ny kosegenser til meg selv :D Deler noen bilder av den i morgen. I dagen like tenkte jeg å komme med et lite tips til pynt man kan ha fremme i jula. Jeg kom over dette på Pinterest, så jeg tenkte jeg måtte teste det ut. Så for noen dager siden kjøpte jeg noen appelsiner og tørket noen skiver av dem i ovnen.

IMG_3121.JPG
IMG_3112.JPG
Stilig ikke sant?

Det du trenger:
Appelsiner // tørkepapir // kniv // fjøl // bakepapir

Slik gjør du det:
1. Kutt appelsinen i tynne skiver på ca 0,5 cm

IMG_3019.JPG
IMG_3020.JPG
2. Legg de på en bit av tørkepapir og legg en pair bit på toppen. Da fjerner du noe av vannet inni, slik at de tørker raskere.

IMG_3022.JPG
3. Legg de på et stekebrett med bakepapir og putt i ovnen. Ovnen setter du på 100 grader og stiller inn på varmluft.
La de ligge inne i 4 timer og vend dem ved gjevne mellomrom. Vannet vil hele tiden bli liggende på undersiden.

IMG_3023.JPG
IMG_3024.JPG
IMG_3026.JPG
Kjøl ned og ta de i bruk :D

IMG_3122.JPG
IMG_3123.JPG
IMG_3119.JPG

IMG_3113.JPG
IMG_3109.JPG
IMG_3108.JPG
Kule ikke sant? Gøy å kunne gjør det så enkelt :D Perfekt pynt til bordet eller andre plasser du ønsker å pynte. de kan henges opp på juletreet også :)
Nå skal jeg ut på rulleski før jeg skal prøve meg på krakelering av konsollbordet :D Planen er å få det ferdig i morgen :)
Ha en fortsatt strålende kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar