Den store loppis helga :)

Hei og god morgen :D
I helga er det duket for masse loppis rundt om i store deler av landet og om du er heldig så finner du mange skatter du kan pusse opp og gi en liten makeover. Jeg får dessverre ikke dratt på noen loppis denne helga, siden jeg skal flytte, men jeg får komme sterkere tilbake :D I fjor var jeg både på masse loppis her i Tønsberg og i Oslo, og fant så utrolig mye fint, til en billig penge :D

IMG_8760.JPG
IMG_8758.JPG
Jeg tenkte også at jeg kanskje skulle dele noen loppis tips, for man kommer ofte hjem med mer enn man tenker. Noen som kjenner seg igjen? Og hva med alle de tingene man overbeviser seg selv om at man trenger, bare fordi det er billig? Jeg tror alle har en tendens til å gå litt banas på loppis.

Så husk:
1. Planlegg hva du skal ha før du kommer dit, skriv gjerne en liste
2. Du trenger ikke være en av de første i køen på loppis, la de «gale» folka som dytter i køen få løpe inn.
3. Det er større sannsynlighet for å finne fine og bra ting, når man drar litt utenfor sentrum av byer

Ønsker alle dere som får til en loppis tur i helga lykke til, også håper jeg tipsene mine kom godt med ;) I løpet av dagen skal dere få se noen bilder fra den bomba leiligheten som er veldig klar for å flytte. Shit tenk at det er en dag igjen, hvor ble tiden av? Synes ikke det er så lenge siden jeg kjøpte huset og plutselig er det tid for å flytte inn. Ha en fin torsdag <3

Del:

Legg igjen en kommentar