Tilbake i tønsberg og ny jobb

Hei :)

Jeg skrev for litt siden at jeg hadde fått ny jobb og flytta tilbake til byen igjen. Etter en tøff høst med varierende arbeidsmengde pga boligmarkedet og sykehusopphold var jeg nødt til å ta noen grep. Jeg har jo som dere vet skaffet meg et hus, og da har man forpliktelser og må betale for det. Jeg ville unngå å miste det jeg har skapt og bygget opp, og måtte sette interiørdrømmen til side litt. Så var det kanskje ikke min tur denne gangen, men det har vært en reise hvor jeg har lært så mye. Jeg tar med meg masse erfaring, gode tilbakemeldinger og ikke mist fantastiske kollegaer. Nå har jeg startet på Trainor i Tønsberg som designer. Her skal jeg jobbe med å lage kurs, altså produsere kurs. Dette er litt utenfor den grafiske og web utdannelsen jeg har, men gøy å lære noe nytt. Nå får jeg faste arbeidstider og får derfor tid til å både fullføre hus, stolen min og skolen. Jeg er så glad og lettet over å få litt ro i livet mitt igjen, det har jeg virkelig savnet :D

Jeg skal selvfølgelig blogge mer, og satser på at 2018 vil bli et bedre år for meg :D

Del:

Legg igjen en kommentar