3 strøk, lister og nattbord

Hei :)

Det lille eller kanskje jeg kan kalle det det store prosjektet soverommet nærmer seg ferdig. Finpuss og slikt tar alltid mye lenger tid enn man tenker, men i dag fikk jeg tatt det tredje og siste strøket på veggene :) Lister har kommet opp og jeg er ferdig med den ene nattbordet. Nattbordet skal males i samme farge som veggene slik at det blir en helhet. Kult eller hva? Jeg bare elsker soverommet <3 Og til dere som lurer på fargen så er veggen bak senga kalkmaling St. pauls blue og på de andre veggene er det matt st. pauls blue. Så hele rommet har samme farge, men det er litt bevegelse på veggen bak senga. Det å gå for en helt matt farge angrer jeg overhode ikke på, rommet virker nå mer dempet og med tanke på at det var så stort før, så gjør det ikke noe at virker litt mindre nå. Nå er det bare karmer og dører som skal males og selvfølgelig ny garderobe om en stund :) Det viktigste er å ta et og et rom og gjøre ferdig det man kan gjøre med de pengene man har :)

img_6436.jpg
img_6438.jpg
img_6437.jpg
img_6367.jpg
img_6366.jpg
img_6431.jpg
img_6440.jpg

Har det ikke blitt fint? Et helt annet rom en det jeg flyttet inn i for 8 mnd siden og godt er det :) Ha en fortsatt strålende kveld, jeg skal vaske huset og prøve å legge meg litt tidlig :D

Del:

Legg igjen en kommentar