9. desember – Sy putetrekk

Hei :)

Det slår aldri feil å sy et par nye putetrekk for å frese litt opp i stua eller andre plasser man har puter. Det er billig og enkel løsning. Min regel er å bytte etter sesong, så derfor er det litt mørke, varme og grove stoffer som nå er i bruk. Vi liker store pledd og deilige puter å synke ned i om vinteren og det er endel av sjarmen synes jeg :D Putetrekk kan sys på så mange forskjellige måter og det enkleste og raskeste er den vil kaller konvolutt putetrekk. Jeg var på stoff og stil for noen uker siden og da falt jeg helt fir et lekkert stoff med mønster og et mørkerødt ullstoff, og her ser du hvor lekkert det ble i sofakroken <3 Jeg legger inn produkt nr og link på de stoffene som finnes i nettbutikken til Stoff&stil, så kan dere kjøpe stoffene (dette er ikke reklame).

IMG_2725-0.jpg
IMG_2722-0.jpg
IMG_2721-0.jpg
Dette superstilige stoffet er blått på det ene siden og hvitt på den andre siden. De kan kjøpes –HER–>
Tror nesten jeg må bestille litt mer av dette å sy en blå variant, det er så helt rått det stoffet der <3

IMG_2735.JPG
Dette stoffet kan har produkt nr: 821886 (møbel ull) og  finnes ikke på nettet, men det er kanskje mulig å sende en mail til Stoff & Stil :)

Ser de ikke deilig ut :D Disse har jeg sydd som en konvolutt. Her kommer en liten sy putetrekk guide, med forskjellige måter man kan sy putetrekk på :D

Konvolutt
thumb_DSC_0971_1024
Stoff kan kjøpes her

Dette er den enkleste og raskeste måten å sy et putetrekk på. Oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

Putetrekk av ullgenser

IMG_2931.JPG

IMG_2971.JPG
Har du en gammel ullgenser liggende, så er dette en perfekt idé å bruke den til. Deilig og varm, og passer perfekt å ha fremme nå som det er vintertid.

Oppskrift og fremgangsmåte finner du her –>

Pute med glidelås

IMG_6331.JPG

Pels stoffet kan du kjøpe –HER–>

Putetrekk med glidelås er genialt og ikke så vanskelig som man tror ;) Kjøp inn et lekkert pusestoff eller et ullstoff og sy deg mange deilig og varme putetrekk.

Oppskrift og fremgangsmåte finner du her –>

Heklet putetrekk
IMG_6126.JPG

Stoffet jeg har brukt på baksiden kan kjøpes –HER–>

Ønsker du å friske opp med en lekker og elegant pute så kan du denne uken kjøpe Interiørgarnet Big Interiør på Europris til -30% (dette er ikke reklame, men et tips)  og hekle deg en :D Hekl fronten mens du ser slapper av i sofaen og sy på en stoffbit på baksiden. Super lekker og min favoritt <3

Oppskrift og fremgangsmåte finner du her –>

Pute med glidelås og knapp

IMG_6355.JPG
Ullstoffet og kappene er kjøpt på Stoff&stil, stoffet finner du –HER–>

Tips til å pynte et kjedelig eller nøytralt stoff er å feste en knapp i midten ;) Superlett og man kan lett få interiøret til å henge mer sammen :)

Oppskrift på å feste knapp finner du her –>

Håper du fant en oppskrift som har inspirert deg til å ta frem symaskinen. For det å sy nye putetrekk er den ekleste og raskeste løsningen om man ønsker en liten forandring i et rom :) Nå skal jeg komme meg opp på loftet for å snekre litt videre på mitt nye byggeprosjekt :D Etterpå skal jeg trekke en heldig vinner av giveawayen, så følg med <3

Del:

Legg igjen en kommentar