Alle hjem burde ha et håndlaget ullteppe <3

Hei :)

//Annonse

Hva er det som gjør at sofakroken blir ekstra koselig og innbydende? Er du kanskje litt frysepinne som meg og liker å ha det varmt og lunt under beina mens du ser på tv eller film? Vi nordmenn er et av de landene i verden som pusser opp mest, og det er det en grunn til. Siden vi har mye innetid på vinteren får vi stadig behov for å forandre ting. Før skulle alt være hvitt, ikke misforstå det er fortsatt fint, men nå ønsker mange å ha et litt mer personlig preg på vegger og tak. Vi ønsker mer farger som skaper et mer lunt utrykk i hus og hjem. Et hjem er ikke bare et hus med fire vegger og tak, det er en plass man skal slappe av og lade batteriene. Vi tilbringer mye tid rundt tv på vinterstid og derfor er det viktig at denne plassen ser koselig ut. Noen gode puter og pledd vil bidra til dette og selvfølgelig levende lys. Passer jo perfekt nå i juletiden :D Men det som jeg synes er ennå viktigere er å ha et godt teppe i sofakroken. Ikke bare rammer det inn sitteplassen, men det er med på å skape en lunhet i rommet. Det gjør også at det er mykt å sette ned føttene og man kan sitte på gulvet om man vil. Men er du som meg så synes du nettopp dette med teppe er vanskelig? Hvilken farge, størrelse eller kvalitet? Det finnes et hav av tepper, noe som kan gjøre selve jakten på det perfekte teppet vanskelig. Selv synes jeg det var vanskelig å finne et teppe som passet hos meg siden jeg ønsket å ha et teppe som gikk litt i et med gulvet. Jeg kan også finne på å bli sittende på gulvet så derfor er det viktig for meg med et mykt, varmt og godt teppe.

Jeg falt helt pladask for de nydelige teppene de har hos Sukhi.no. Her har de håndlagede tepper i alle varianter og man kan designe sitt eget. De er som sagt alle håndlagede og det vil si unike. Jeg valgte et ullteppe siden både jeg og katten min liker å ha noe varmt å gå på. For meg skal et teppe gjenspeile resten av huset og igjen skape det hjemmet du selv ønsker. Vi er alle forskjellige og har forskjellig stil, så husk at det ikke finnes noen regel på hvordan du skal ha det hos deg <3

Skap ditt unike hjem med et teppe du liker. Og er du som meg, så kanskje du liker tepper som er unike og spesielle. Jeg valgte dette teppet, og som du ser er det allerede en stor favoritt hos min firbeinte venn <3 Teppene kan du selvfølgelig ha i en lesekrok, på soverommet eller andre plasser du ønsker. De finnes også i alle mulige størrelser som passer deg og ditt behov :D
Ta gjerne en titt på det store utvalget de har av håndlagede tepper fra ullkuletepper, flettede filttepper og patchwork teppe.

Vi blogges <3

Del:

2 comments

  1. Tusen takk for de fine ord! Håper du har mye glede med teppet ditt <3

    1. Jeg er superfornøyd :D Tusen takk for et nydelig teppe <3

Legg igjen en kommentar