Årets prosjekt 2015

Hei og god søndag :)

Jeg røpte forrige helg at jeg skulle dele en stor nyhet denne uka. Hver sommer har jeg hatt et stort oppussingsprosjekt, så i år tenkte jeg, nå kan jeg senke skuldrene og bare nyte sommer og ferie. Men neida, haha, slik blir det ikke. Jeg har bestemt meg for å pusse opp hele stua! Ja, nå tenker dere sikkert, men stua di er jo superfin. Veggene her har spor etter dårlig arbeid og mye malingsgris. Peisen som er superfin men, fungerer så dårlig at jeg ikke kan bruke den. Og ikke minst den tar jo halve stua. Så da skal den ned og gipsvegger skal erstattes med mdf plater. Veggen bak tv skal få en sprek kontrastfarge og de andre veggene skal bli hvite. Ikke nok med det så henger jo stue og gang sammen, så jada, da blir leiligheten nok en gang snudd på hode. Men, jeg gleder meg så til å se hvordan det blir. Nye vegger, nye hvite lister og ikke minst en ny fancy ovn som jeg kan få litt glede av om vinteren Jeg tror resultatet kan bli veldig bra og dette er jo et prosjekt som vil ta litt tid, men det som er så genialt er jo at mdf plater får man raskt opp på veggen. Jeg tror utfordringene vil bli å rive peis og vegger. Kan ikke si jeg gleder meg til alt det støvet og kaoset med møbler her og der. Men, er ikke dette noe av sjarmen med å pusse opp? At ting skal flyte litt? Godt jeg holder tradisjonen og pusser opp i sommer også
Hva tror dere?

IMG_8783.JPG
IMG_8793.JPG
IMG_8797.JPG
IMG_8807.JPG
Jeg tror det kommer til å bli superbra og gleder meg til å sette igang ;) Så til helga kommer familien for å hjelpe til med å kjøpe inn plater og vi skal rive peisen :)
Dere skal selvfølgelig bli med på hele prosessen og jeg vil dele alle erfaringer med dere :) Jeg tror hvite vegger kommer til å bli veldig bra og kommer til å åpne rommet og få det til å virke større :)

Nå skal jeg komme igang med dagens malings prosjekter og litt andre småting :) Oppskrift og fremgangsmåte på vitrineskapet skal jobbes med i kveld :) Jeg håper sola snart titter frem, for jeg har planer om å grille litt i dag :) Nyt resten av dagen :)

Del:

Legg igjen en kommentar