Aske grå hylle og kosollbord

Hei :)

Jeg ble som jeg nevnte for dere utrolig inspirert når jeg var i Danmark og det var derfor noe jeg ønsket å få gjort asap når jeg kom hjem, men siden formen har vært dårlig så har det latt vente på seg. Men i går fikk jeg endelig malt hylla jeg byde til stua i en aske grå farge som er råstilig <3 Jeg valgte en matt farge slik at den skal få litt fabrikk look over seg, og det synes jeg fungerte bra :) Og når jeg først var igang, så gikk jeg løs på konsollbordet også :) Gøy med litt forandringer, også er det bare litt maling som skal til. Hva synes dere?

img_6100.jpg
img_6109.jpg
img_6103.jpg
img_6102.jpg
img_6106.jpg
thumb_dsc_4091_1024
Stilig ikke sant :D Wee jeg er så fornøyd, og lurer på hva jeg skal male n? :P hahah litt gira kanskje. I dag har jeg faktisk en fridag, så jeg skal på Maxbo å kjøpe inn litt småting jeg mangler og har en hel del på to do listen så håper jeg får unna det meste. Formen virker bra, så det er et godt tegn, så da får jeg se om jeg får kommet meg en tur på trening i dag også, må jo nesten komme igang med rutinene igjen etter ferien. Nyt dagen, det skal jeg for her er sola fremme <3

Del:

Legg igjen en kommentar