Bare en vegg igjen i gangen/hallen

Hei :)

Ja nå var det på tide med en liten oppdatering av hvordan malingen av gangen/hallen går, og jeg kan si at det går sakte men sikkert fremover ;) Er det lov å si at man bli lei? Selv jeg må noen ganger bli lei av å male, det er nok meste fordi jeg var innstilt på at det kom til å gå så fort også tok det faktisk 100 ganger lenger tid en jeg trodde. Hahah kanskje en smule overdriv, men jeg hadde ikke sett for meg at det ville gå så mange uker. Men resultatet blir helt fantastisk da, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg startet på dette prosjektet. Nå er det bare en vegg igjen og litt småprik, så jeg håper jeg rekker å bli ferdig innen fredag :) Da kommer to venninner på besøk, og jeg gleder meg til å ha huset fult av folk på lørdag :D

img_4717.jpg
img_4718.jpg
img_4715.jpg
img_4699.jpg
img_4700.jpg
img_4719.jpg
Tror dere det blir fint? Jeg er veldig fornøyd med valget jeg tok med å male karmene og foringene rundt døra, for nå popper døra mer frem og rommet ser mer elegant ut. Nå skal jeg komme meg på trening også skal jeg male litt mer :D Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar