Bestilling på møbler

Hei og god morgen :D

Endelig har jeg tatt meg tid til å ordne opp i nettbutikken :D Har du kanskje sett det? Nå ligger det noen møbler man kan bestille der, også blir det nå slik at man sender en mail om man ønsker pris på en. På denne måten slipper jeg å sitte med er lager av store møbler, dere får se utvalget og jeg kan skreddersy både produkt og pris. Produktene mine skal ikke koste en formue, men det er viktig at jeg også får betalt for arbeidet ;) Planen er selvfølgelig å utvide med tiden og det gleder jeg meg veldig til. Jeg har igjen fått masse inspirasjon og er veldig gira på å sette igang med nye prosjekter og har satt meg nye mål :D Jeg vil inspirere så mye som mulig og nå ut til alle som ønsker et lite push i riktig retning. Det beste som finnes er å dele kreativitet<3

//link til egen nettbutikk

thumb_DSC_1366_10241-600x600
thumb_DSC_1604_1024-600x600
IMG_1616-600x600
IMG_2615-768x1024
Ta gjerne en tur innom nettbutikken og se ;) I dag skal jeg sy litt når jeg kommer hjem, noen gamle Ikea gardiner skal bli til  noe spennende ;) Jeg laget også en drivvedstige i går, så her går det unna. Viktig å kose seg mellom slagene så motivasjonen holder seg på topp.
Nyt dagen <3

Del:

Legg igjen en kommentar