Takk for inspirasjon Køben:D

Hei igjen :D

Da er jeg hjemme igjen etter en fantastisk langhelg til Køben med utrolig mye inspirasjon. Må bare si at dansker er rååå på design og jeg er så inspirert at jeg nesten sprekker. Nye byggeprosjekter og kolleksjoner planlegges og jeg gleder meg så til å vise frem. Men først skal jeg bygge en puff og et tv-bord på bestilling ;) Jeg sa jeg skulle ta noen bilder, og her kommer inspirasjon til dere også :) Jeg var også på design museumet og falt helt for den lille mini versjonen av egget til Arne Jacobsen som selvfølgelig ble med i kofferten hjem. Kanskje jeg en dag kan bli en like stor designer som han? Hvem vet, det er drømmen, så nå skal jeg virkelig jobbe for å realisere den :D

img_6029.jpg
img_6022.jpg
img_6027.jpg
img_6036.jpg
img_6037.jpg
img_6047.jpg
img_6041.jpg
img_6031.jpg
img_6026.jpg
img_6028.jpg
img_6046.jpg
img_6038.jpg
Mye lekkert ikke sant? Jeg har kost meg så, og dette blir definitivt ikke siste turen for å si det sånn ;) Nå skal jeg snart finne senga for formen er litt skrall i dag, men krysser fingrene for at den er bedre i morgen :D Da skal jeg også starte å bygge. Så nå skal jeg prøve å oppdaterer dere litt mer her inne :) Nyt kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar