Betong look på veggen på kjøkkenet

Hei :)

I helga fikk jeg tatt på et strøk med sealer på veggene på kjøkkenet, siden jeg fikk anbefalt dette med tanke på at kalkmalingen da skal tåler mer. Men da ble også resultatet mørkere og fikk mer skinn i seg. Jeg trodde først at jeg var veldig fornøyd, men nå etter å ha tenkt meg litt om så tror jeg at jeg skal male over veggene igjen, så jeg får den matte looken ;) Den var jo den jeg ønsket å få :D Men dere husker kanskje hvorfor jeg valgte å legge gips? Jeg skulle skjule den døra som plutselig dukket opp når jeg rivde, men har vel nå funnet ut at jeg skal åpne den opp igjen. Altså fra den andre siden, så får man en dør ut i gangen. Skal også åpne flere vegger og gjøre om litt på kjøkkenet, så tror det blir veldig bra :D Her kommer noen bilder av hvordan det har blitt :D

img_5783.jpg
img_5785.jpg
img_5784.jpg
img_5817.jpg
img_5820.jpg
img_5817.jpg
Så bare å følge med, for dette kjøkkenet og huset skal virkelig få et løft :D Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar