Bilder – den perfekte gave

Hei :)

Tidligere denne uka fortalte jeg om en gave jeg laget til ei venninne. Dette er et fantastisk kult prosjekt og kanskje den beste gaven man kan gi bort. I går fikk jeg gitt bort gaven så nå kan jeg trygt fortelle og vise frem litt bilder. Bilder er noen som hjelper oss med å ta vare på gode og fine minner. I dagens samfunn blir vi mer og mer avhengig av de sosiale mediene. Vi legger ut ting på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat osv. Via alle disse mediene kan vi holde oss oppdatert og få med oss ting som skjer med hverandre uten å være tilstede. Noe som er fantastisk :D

Så det hele startet for 2 år siden, min beste venninne Renate fortalte jentegjengen at hun skulle få en liten prinsesse om 5 måneder. Vi tok bilde av det hele og etterhvert startet hun å sende meg snaps med tekster om hva ho gjorde, av den voksende magen osv. Jeg synes dette var så koselig så jeg tok et skjermbilde av snappene for å bevare minnene. Etter en stund begynte jeg å tenke at jeg kunne bruke disse snappene til noe. Så da bestemte jeg meg for å lage en minnebok med alle bilder og skrive litt tekster. Thea som ble født på sommeren har nå rukket å bli 1,5 år, så det har blitt endel bilder.
Dette er både en koselig gave til mor, far og barn og bilder er alltid koselig å se tilbake på <3

IMG_3174.JPG
IMG_3175.JPG
Jeg samlet alle bildene jeg hadde og printet de ut. Klipte de ut, kjøpte en liten bok med blanke sider. Kjøpte også litt klistremerker og lim. For å sette et litt personlig preg blandet jeg bilder jeg hadde tatt og bilder jeg hadde fått på snap.
Jeg skrev også en liten historie og fortalte om minnene <3

IMG_3172.JPG
IMG_3171.JPG
IMG_3173.JPG
Koselig ikke sant? Renate som fikk gaven ble super glad og satte stor pris på at jeg hadde tatt vare på minnene. Så derfor må jeg tipse alle der ute om at sosiale medier kan brukes til å ta vare på minnene også kan du gi dem til dem de fikk de av :D Gleden blir stor og man kan ta vare på minnene lenger og ta de frem når man vil :D Gaver man lager er de fineste man kan få <3 Synes dere det var en fin idé?

Nå skal jeg pakke tingene mine, dra i en liten familiemiddag også skal jeg sette kursen hjem igjen. Juleferien er over for min del men den har vært helt fantastisk. I morgen er det jobb igjen, så her er det bare å komme tilbake til rutinene :D  Skal se om jeg rekker å skrive en forklaring på krakelering i kveld :D Nyt dagen <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar