Blomsterkassene har fått ny plass

Hei og god søndagskveld :)

I våres laget jeg noen superkule blomsterkasser av noen gamle krabbeteiner, og nå har de blitt flyttet ut i hagen. De to bedene jeg fjernet i ferien må fikses, så blomsterkassene har nå finnet sin plass der det miste blomsterbedet var. Så jeg fant et par skifterplater som jeg hadde liggende og laget et pent og rett underlag. Nå gjenstår det å legge jord og så gress på den andre siden der det største bedet var. Gøy å få fikset litt og se at hagen begynner å se litt mer ordentlig ut :D

img_5432.jpg
img_5434.jpg
img_5435.jpg
thumb_DSC_3408_1024
thumb_DSC_3412_1024
thumb_DSC_3405_1024
thumb_DSC_3406_1024
Ble det ikke bra? Før stod disse foran døra på verandaen nede, så jeg så ikke så mye til dem, men nå kan jeg se de hver gang jeg er i hagen. Tror jeg må plante litt nytt her også, for jeg er så dårlig til å vanne, så noen av plantene har nok sett sine beste dager. Oppskrift på disse finner du HER. Håper alle har hatt en fin helg :D

Del:

Legg igjen en kommentar