Blomstervase med norgesglass

Hei og god kveld :D

For et vær vi har, ja nå må det være lov til å skryte :D  Selv om jeg jobber nå og ikke får nyte solen på dagen, så er det herlig å komme hjem å nyte den på verandaen et par timer før den forsvinner. Og da blir det til at jeg tar med meg prosjektene mine ut og lar meg inspirere av naturen :)  Jeg elsker jo norgesglass som dere alle har fått med dere tenker jeg, og jeg vet jo at disse glassene kan brukes til absolutt alt. Blomstervase er en av dem, men jeg kom over en stilig idé på Pinterest i går. Det er jo ingen hemmelighet at det er genialt å bruke teip på en vase for å holde blomstene oppe, men denne idéen er mye kulere. Eller synes jeg da. For jeg synes at netting i et norgesglass er perfekt for å lage en liten lekker blomstersamling, som kan stå på bordet ute. Så i går kjøpte jeg noen roser som har fått seg en ny stilig vase i dag.

thumb_DSC_1045_1024
thumb_DSC_1074_1024
thumb_DSC_1069_1024
Alt du trenger er:
Hønsenetting // Norgesglass // Avbiter // Blomster

thumb_DSC_1055_1024
thumb_DSC_1059_1024
thumb_DSC_1062_1024
thumb_DSC_1060_1024
thumb_DSC_1064_1024

thumb_DSC_1075_1024
thumb_DSC_1065_1024
thumb_DSC_1047_1024
thumb_DSC_1051_1024

Perfekt pynt til utebordet eller om du får besøk. Jeg elsker blomster og føler at nye friske blomster skaper liv og god duft i huset. Men, med pollenallergi så er det ikke så mange blomster jeg kan ha i hus dessverre. Roser er en av de som jeg heldigvis kan ha :)  Ble det ikke stilig? Jeg bare måtte dele jeg, for jeg synes det var så kult med den røffe nettingen og glasset :D

Nå skal jeg skrive ferdig oppskrift og fremgangsmåte på knaggerekka, for jeg har ikke glemt den. Har bare nytt solen litt og ligget litt på latsiden. Men, den kommer i morgen tenker jeg :) Etter mye frem og tilbake så har jeg bestemt meg for å inviterte dere til å følge meg på snapp -kathrinehaug-. Jeg ønsker at dere skal få lov til å bli ennå bedre kjent med meg og all jobben som ligger bak denne bloggen :D Så nå skal jeg prøve å være flink til å legge ut masse snapp.

Ha en nydelig kveld, så blogges vi <3

Del:

Legg igjen en kommentar