Bordet har fått nytt hjem :)

I dag kom familien på besøk for å hjelpe meg med å få ferdig siste rest av arbeidet på lekestua. Nå er endelig taket fikset og jeg har brukt ettermiddagen til å få på nye vindskibord. Jeg fikk også grunnet med visir, så i morgen skal jeg prøve å få malt :D Det er så deilig at prosjektene endelig blir ferdig og jeg kan starte på noe nytt :D Bordet jeg laget på bestilling har i dag fått seg nytt hjem. Mamma og pappa tok det med tilbake til Kragerø, så nå håper jeg den nye eieren er fornøyd med bordet sitt ;)

img_5449.jpg
img_5453.jpg
img_5451.jpg
img_5452.jpg
img_5450.jpg
img_5454.jpg
Utrolig gøy å lage egne møbler og ennå gøyere er det å lage til noen :D Dette er 135 cm langt, 75 cm bredt og 60 cm høyt. Oppskrift og fremgangsmåte finner du HER. Håper alle har hatt en strålende dag og virkelig nyte denne fantastiske varme høstdagen :D Nå er det snart kvelden her, men jeg håper på like fint vær i morgen :D

Del:

Legg igjen en kommentar