Den store dagen

Hei og god søndag :D
Håper ikke dere er lei av leilighetsbilder nå? Haha, det vil jo snart bli en slutt på det, så da benytter jeg anledningen til å spamme litt :P Neida, så ille skal det ikke bli. Men, det er noe spesielt å skulle ha visning i sin egen leilighet og den ser jo nå mer stylet og kleen ut en noen gang. I går hadde jeg besøk av ei venninne, min mor og ei venninne av henne som hjalp til med vasking og flytting av litt ting. Alt ble ryddet og vasket, og jeg bestemte meg da for å ta turen til Kragerø på kvelden slik at alt ville være helt perfekt til visningen i dag :D. Jeg må med hånden på hjerte si at dette er både spennende og gøy, men for en tøff uke. Jeg hadde ikke sett for meg å gå fra det ene til det andre på en uke og det har ført til en stresset meg, med lite trening og dårlig søvn. Øynene svir og jeg er klar for å hvile litt :P Noen ganger så er det dumt å være så perfeksjonist og skal ha alt ferdig. Men, jeg kom i boks, leiligheten er nå ferdig og jeg er så stolt <3 Det blir trist å forlate den, men jeg vet at jeg vil få det fint i huset også <3

img_3829.jpeg
thumb_DSC_2889_1024
thumb_DSC_2887_1024


thumb_DSC_2903_1024
thumb_DSC_2902_1024
thumb_DSC_2896_1024
thumb_DSC_2900_1024
Tror dere leiligheten blir solgt fort?
Ønsker alle en nydelig dag i sola, her skal jeg komme i gang og hjelpe mamma litt :) God morsdag til alle mødre og happy valentines day <3

Del:

Legg igjen en kommentar