Det beste med å rive..

er når man finner noe man kan beholde på den andre siden. For det er ikke ofte i dette huset at jeg har opplevd at jeg får mindre jobb enn jeg trodde før jeg river noe. For det er som regel et lappeteppe med løsninger siden huset er bygd på mange ganger. Men når jeg startet å rive teppet i trappa, så ble det brått til at tapeten på veggene også ble fjernet. Dette var noe jeg hadde planer om å fikse, men ikke akkurat nå. Jeg har jo en tendens til å bli litt ivrig når jeg først er igang så da bare kjørte jeg på. Det endte med at jeg fant en fin hvit mur bak tapeten ned til kjelleren, og med litt pussing og maling blir den så god som ny. Ser mer naturlig ut å ha murvegger og murtrapp ned fra hallen, en den løsningen de forrige eierene hadde. Det mintgrønne teppet er fjernet og jeg skal nå bruke noen dager på å skrape bort alt lim og rester, før det skal males. Gleder meg litt til å få alt dette på plass, siden det er noe av det første man ser når man går inn døra ;)

img_6078.jpg
img_6080.jpg
img_6079.jpg
img_6081.jpg
img_6082.jpg

Egentlig var det ganske så bra at jeg startet på dette prosjektet nå, fordi jeg oppdaget et lite saltutslag på den ene murveggen. Plasten fra gulvet var alt for langt opp på veggen og hadde blitt klemt inn mot muren pga listen, så det er ikke bra for muren. Men jeg har skrapet bort og vasket med klor, så da er det grunning og maling neste. Kjekt når man kan få et fint resultat så fort, eller altså det vil jo være litt jobb og ta litt tid, men går raskere enn mange andre rom ;) I går fikk jeg endelig startet på den Tv-benken jeg snakket om, så planen der er å bli ferdig med den i løpet av helga, så kan den flytte inn til sin nye eier :) Deilig at formen min er bedre og at jeg endelig har fått tid til å bygge litt igjen :) For jeg skal ikke nekte for at det hadde vært fint om døgnet hadde flere timer :P Men det ønsker vel alle. Nyt lørdagen, bilder av byggeprosjektet kommer :D

Del:

Legg igjen en kommentar