Det er så lite som skal til :D

Hei og god morgen :D I går fikk jeg gjort unna masse og da ble det selvfølgelig noen bilder av det nye gjesterommet/kontoret mitt :D Nå er alt veldig koselig og ser innbydende ut :D Deilig å få flyttet de to Ikea hyllene oppå hverandre for å lage mer åpen plass ellers i rommet og mye lagring. Genial løsning, som kan være smart i alle hjem. Den ene puffen jeg har laget har fått hedersplass ved kontorpulten og hyllene har kommet opp på veggen. Nå er det mer et rom, ikke avdelte plasser :D Elsker det <3 Masse har kommet opp på loftet og neste rom blir nå kottet på innsiden av dette rommet. Det ble pusset opp for 3 år siden og jeg er fornøyd med resultatet. Men jeg har kanskje vokst fra meg litt den lilla stilen, så da tror jeg det blir en litt mer nøytral farge :D Også skal jeg finne en smart løsning for verktøyet mitt, som nå ligger i en rottingkurv  :P

IMG_2684.JPG
IMG_2676.JPG
IMG_2672.JPG
IMG_2673.JPG
IMG_2681.JPG
IMG_2682.JPG
IMG_2669.JPG
IMG_2671.JPG
Ble det ikke fint? Gøy å kunne forandre et rom bare ved å flytte på litt ting, det er ofte ikke mer som skal til :D Så et tips er, ta alt ut av rommet, finn ut hvor det største møbelet i rommet må stå for å fungere best og jobb utifra det :D

Ønsker alle en strålende dag <3 Jeg har planer om litt kapping og lofts jobbing før håndballkampen i kveld ;) Så følge med. Jeg har også planer om å skrive en liste over hva jeg ønsker meg til jul og hva jeg mangler av verktøy :)

Del:

Legg igjen en kommentar