Det fineste rommet i huset :D

Hei og god lørdag :) Jeg har vært på farta siden kl. 10, en gjeng fra jobben skulle være med på VOX Telemark som er et løp med mange tunge hinder, så da dro jeg og ei venninne for å heie på dem i Skien. Neste år tror jeg at jeg skal bli med jeg også, for det så utrolig kult ut ;)
Nå er jeg tilbake på Nøtterøy før ferden går videre til min fine tante i Oslo :) Gøy å være litt på farten noen ganger og det er viktig å være litt sosial. Men jeg kan tenke at endel av dere lurer på hvordan det går med gangen/hallen min. Den er så ferdig som det går ann, mangler bare siste strøk på enkelte plasser, så det må jeg bruke morgendagen til. Men alt ser ferdig ut på avstand og det er deilig :D For en jobb, men for et resultat :D Det har blitt en helt ny gang og jeg synes den grå fargen skaper en mer moderne, elegant og delikat utrykk. Stolen jeg fikset for litt siden og teppet jeg strikka har kommet ut i kroken der. Nå gleder jeg meg til neste møbel skal inn der, for det skal jeg mekke selv :D

Legger med før og etter bilder, så kan dere se hvor nydelig det har blitt <3

thumb_DSC_3206_1024
thumb_DSC_3136_1024
thumb_DSC_3139_1024
thumb_DSC_3138_1024
img_4699-2.jpg
img_4726-1.jpg
img_4807-1.jpg
snapseed-5.jpg
img_4803-1.jpg
img_4804-1.jpg
img_4805-1.jpg
img_4747-1.jpg
Har det ikke blitt fint? Utrolig at litt maling, eller masse i dette tilfellet, kan gjøre så mye :D Nyt kvelden, nå skal jeg pakke sammen her og komme meg på besøk :D

Del:

Legg igjen en kommentar