Det går fremover

Hei og god lørdagskveld :) det går fremover med malingen i gangen, men i går tok jeg meg en dag fri fra alt arbeid her i huset og det var ganske deilig. I dag har været virkelig vært deprimerende, bedre nå, men det gjør at det ofte bli en sløvedag :P Så i dag har jeg ikke gjort så mye. Husvask og maling står på agendaen nå :) I morgen får jeg besøk av ei av mine beste venninner fra Kragerø med babyen hennes. Blir så koselig å ha besøk og vise henne huset :D

img_4643.jpg
img_4641.jpg
img_4646.jpg
img_4647.jpg
img_4640.jpg
img_4648.jpg img_4644.jpg
Håper jeg snart kan få ferdig skjenken, for de tingene som står i esker i gangen skal inn i det, så ting er litt på vent. Det er kanskje ikke så uvanlig når man ikke har bodd i huset så lenge. Jeg merker at det å ha hus gjør meg mer rolig, inni meg, jeg slapper av og nyter livet. Jeg blir ikke plaget av noen naboer som bor vegg i vegg og jeg slipper å liste meg på tå etter kl 23. Jeg ser jo at arbeidsoppgavene står i kø her, men med tiden så blir alt gjort. Jeg kan jo ikke gjøre alt samtidig ;)
Ha en nydelig kveld og helg alle sammen <3

Del:

Legg igjen en kommentar