Det går fremover :)

Hei og god morgen :)

Denne helg har vært utrolig travel og jeg har nesten ikke rukket å gjøre noe annet enn å flytte. På lørdag dukket familien opp og gjorde en utrolig bra innsats, noe som resulterte i at jeg kunne bo i huset fra lørdag. I går fikk jeg besøk av ei venninne og hun fikk utdelt den ene etter den andre oppgaven ;) Vi fikk ryddet i stua og fikk på plass de fleste møblene. Vi fikk satt opp en hylle nede i boden og ryddet inn litt ting som skulle dit. For at jeg skal få til denne snekkerbod drømmen min så måtte jeg flytte det to store klesskapene som står nede i kjelleren opp på gjesterommet. Så da måtte vi først ta ned det som stod på gjesterommet, før vi kunne demontere det store og det lille skapet nede. Med en takhøyde som akkurat er 2 m, så er det ikke så lett å få til, men etter endel timer ble vi endelig ferdige. Wow for et team som har møtt opp for å hjelpe til, er helt rørt jeg.
Så i dag skal jeg prøve å få ut alt på kjøkkenet og på soverommet. En tur på søpla, hente noen gamle tønner og en tur innom leiligheten er også på agendaen. Så som dere skjønner så har jeg fri i dag, flyttedag, den kommer virkelig godt med <3 Nye gardiner og gardinstenger må også på plass, så nå er det vel bare å komme igang :)

img_4435.jpg
img_4431.jpg
img_4437.jpg

thumb_DSC_3152_1024
thumb_DSC_3153_1024
thumb_DSC_3154_1024
thumb_DSC_3155_1024
thumb_DSC_3156_1024
Ha en strålende dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar