Detaljer i stua

Hellu :)

Håper alle har hatt en fin helg og er klare for en ny uke i morgen. Jeg fikk spontanbesøk av min bestevenninne i går og rakk ikke dele noen bilder fra listingen i stua. Nå har jeg bare 3 taklister og noen hjørnelister igjen. Gardiner er på plass og det begynner å se ut som et lunt og koselig hjem igjen. Som jeg nevnte for dere så er dette det største oppussingsprosjektet jeg har gjort selv og jeg er så stolt. Wow for en jobb, men resultatet er så bra at det gjør alt arbeidet til en lek. Litt detaljebilder og listbilder fra stua skal jeg dele. Kan tenke dere er litt lei av denne oppussingen av stua, haha, lover masse spennende og artige prosjekter fremover. Batteriene er ladet og motivasjonen er på topp  :D

thumb_DSC_0902_1024
thumb_DSC_0897_1024
thumb_DSC_0868_1024
thumb_DSC_0893_1024
thumb_DSC_0899_1024
thumb_DSC_0883_1024
thumb_DSC_0884_1024
thumb_DSC_0882_1024
thumb_DSC_0871_1024
thumb_DSC_0866_1024
thumb_DSC_0867_1024
Begynner å se bra ut nå ikke sant? Merker jeg er en smule lei av å liste nå, men skal holde ut og få alt perfekt. Gleden med å pusse opp er så stor når resultatet blir til noe så fint <3
Men nå skal jeg finne frem symaskinen og se om jeg kan trylle frem litt nytt til stua :D. Til uka blir det både bygging og spraymaling av noen stoler. Jeg har skaffet meg en malingsprøyte og gleder meg som en liten unge til å teste den ut. Nytt design i norgesglasslampa mi kommer også, vi er jo i august nå :). Har planer om å lage et innlegg med tips til hvordan man kan kappe til vinkler på en profilert taklist, ikke så vanskelig, men det viktigste er å tenke.
Nyt kvelden, i morgen er det jobb som venter her :)

Følg meg på Instagram – Mittlilleprosjekt – for inspirasjon og kreative prosjekter!

Del:

2 comments

  1. hei! utrolig fine gardiner. har du sydd de selv eller kjøpt de? evt hvor?

    1. Hei Monica :) Ja ikke sant, de er superfine. Kjøpt på Kid for endel år siden, men de har de ennå. De heter Anthoni gardin og kan fås i mange farger :D

Legg igjen en kommentar