Detaljer på det nye soverommet

Hei og god kveld :D
Beklager mitt fravær, men det har gått i et de siste dagene, og det tror jeg vel egentlig at det vil gjøre hele denne uka. Jeg skal levere nøklene til leiligheten på mandag så nå skal de neste dagene brukes til å vaske og rydde der, også rydde og vaske litt i huset. Noe av det jeg ønsket å få på plass i det nye huset var soverommet, så jeg har fått på plass et nytt sengeteppe fra Ellos som jeg synes er så utrolig lekkert :D Jeg har alltid synes det har vært vanskelig å kjøpe sengeteppe, pga jeg ønsker et som ser ganske plaint ut og ikke tar til seg for mye lo og annet. Planen min var å gjennomføre en grå stil på soverommet, men siden karmene var brune så ble det beige istedenfor. Så da passet det perfekt med en dus brun. Jeg har også fått opp noen fine lystette gardiner som var superfine <3 Elsker huset mitt og gleder meg til å fortelle om alle mine prosjekter og ta dere med på alt som skjer i rom for rom :D

//sponset og linking

snapseed-4.jpg
img_4441.jpg
Er det ikke lekkert? Jeg er så utrolig fornøyd med dette sengeteppet og det ser veldig elegant ut når det ligger på senga :D

img_4466.jpg
Har fått opp litt gardiner i stua også, så nå skal jeg henge opp noen fine lift gardiner på kjøkkenet slik at ikke alle kan se inn til meg på kvelden ;)

Det finnes også mye annet fint og gode tilbud på Ellos.no, så ta gjerne en titt om du er ute etter noe nytt eller bare ønsker å drømme deg litt bort i lekkert interiør :)
Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar