DIY gone wrong

Hei :)

Ikke ofte jeg forteller om mine prosjekter som ikke går helt etter planen, men dette må jeg nesten dele med dere. For en uke siden bestemte jeg meg for å rive resten av brystpanelet på kjøkkenet. Jeg har gått til innkjøp av gipsplater og tenkte å starte på sitteområdet på kjøkkenet nå i ferien. Ja, jeg har vel gått på den klassiske feilen som alle, med å starte på 5 prosjekter i forskjellige rom. Haha sånn går no dagene ;) I mitt tilfelle, så gjør det jo at jeg ikke blir lei i det hele tatt, noe som igjen gir meg glede til å gå løs på nye prosjekter. Lillebror var på besøk forrige mandag for å koble til varmtvannsberederen, kjekt med en elektriker i familien som fikser ting når det trengs. Han spurte da om det var noe mer jeg skulle ha fikset, jeg bare nei nei, nå er alt i orden. Jeg spurte han så om de 2 stikkontaktene som var på kjøkkenet, om de var festet direkte på plankene eller hvor strømmen kom. Han bare jaja, du kan bare rive de ned, så da gjorde jeg det da. Den første stikkontakten var festet på brystpanelet og var enkel å fjerne. Så da tenkte jeg, jaja den andre er sikker lik. Denne planka satt mer fast siden den var i et hjørne. Jeg burde kanskje ha tatt hintet når jeg merket at den satt fast. Men neida, målbevisst som jeg var, dro jeg til og ble ganske så overrasket da jeg fant ut at jeg hadde revet i stykker noen strømledninger. Haha, så stod jeg der da, et sekund før jeg tittet rundt meg for å se om strømmen gikk, og løp for å ta sikringen. Jeg ringte i panikk til min bror. Det som skjer når du ringer folk halv 11 i ferien, er at du faktisk vekker dem. Han ble en smule oppgitt og tror han lo også. Haha, men han kjenner jo meg, så han forventet vel at det skulle skje noe i den duren. Så nå er jeg uten strøm på halve kjøkkenet og spisestua, ledningen er selvfølgelig tapet med elektrikertape, så ikke noe farlig der. Men det kjedelige er jo at jeg ikke har strøm..hahah. Så det er ikke alltid at ting går som man ønsker når man skal gjør det selv. Note to self er: ikke bli elektriker, for det kan du ikke ;)

thumb_DSC_3811_1024
thumb_DSC_3812_1024
thumb_DSC_3813_1024
thumb_DSC_3815_1024
thumb_DSC_3817_1024
thumb_DSC_3814_1024
thumb_DSC_3816_1024
thumb_DSC_3810_1024
thumb_DSC_3809_1024

Resultatet av dette er jo at jeg nå må få opp gipsplater, lister og tapet før han kan fikse det. Men hva er vel en ferie uten et «lite» prosjekt som plutselig ble litt større :P Jaja, det viktigste er jo at resultatet blir bra til slutt og man lærer så lenge man lever. Hilsen hun litt klumsete som nå har skjøteledning for å få strøm på oppvaskmaskinen ;)

Del:

Legg igjen en kommentar