DIY: Gryteunderlag av vinkorker

Hei og god kveld :)

I dag har jeg tatt meg en fridag fra alt og faktisk stått på snowboard i Kongsberg, det var så utrolig gøy :D Så nå er alle muskler såre og jeg er helt sikker på at det blir tidlig kvelden :) Men i går fikk jeg endelig litt tid til å leke meg kreativiteten min og fant frem noen brukte vinkorker. Vinkorker kan brukes til så fantstisk mye kult og jeg har tidligere delt en variant av et gryteunderlag med dem, men denne gangen har jeg tatt i bruk en slangeklemme. Siden jeg holder på å pakke og ikke hadde så mange vinkorker hjemme så ble det bare en liten variant som kan fungere på små kjeler og gryter, det viktigste her er å vise frem hvor kult det blir :D

img_4096-2.jpg
img_4099-2.jpg

Ble den ikke kul?

Det du trenger er:
Vinkorker // flattrekker // slangeklemme (kan kjøpes i mange forskjellige størrelse på Biltema/Jula) // kniv //sil // gryte //fjøl

Slik gjør du:
1. For å dele vinkorkene så er det smart å dampe dem litt. Kok opp en gryte med litt vann i, legg en sil over, og putt oppi korkene og la de dampe i ca. 10 min. Når du kjenner at de virker fuktige nok så kan du dele dem i 2 med en kniv :)

img_4091-2.jpg
img_4090.jpg

2. Lag så en runding av vinkorker og legg slangeklemma rundt.

img_4093.jpg
3. Når du har fått det antallet du har plass til, så er det bare å bruke flattrekkeren til å stramme slangeklemma. Stram helt til alle korkene sitter fast.

img_4094-1.jpg
img_4096-2.jpg
img_4098-2.jpg
Ikke sant det er fantastisk at man kan lage noe så enkelt? Dette er både et gryteunderlag som er kult og røft. Wow det er så gøy å lage enkle og kreative prosjekter som kan passe i alle hjem :D Noen som kommer til å prøve seg?

Har dere lagt merke til at det nå så .no i nettleseren? I dag ble det byttet, så nå har bloggen endelig fått norsk signatur på slutten ;)
I løpet av neste uke blir det bygging, sying, og bilder av den nye puffen kommer i morgen. Jeg skal også dele litt inspirasjon inn mot påske :D Nyt resten av kvelden, jeg skal snart stupe i seng <3

Del:

Legg igjen en kommentar