DIY: Heklet putetrekk 2

Hei alle sammen :)

Husker dere det kule putretrekket jeg heklet for en stund tilbake? Jeg var så heldig at jeg fikk tak i litt mer interiørgarn på Europris. Nå har jeg heklet enda et putetrekk, men denne gangen i brunt. Resultatet ble fantastisk og den røffe heklede fronten er så fin :)
Håper alle har fått med seg alle medaljene vi har tatt i VM i dag, for en herlig dag :D

IMG_7553.JPG
Ble det ikke fin?

IMG_6126.JPGDette var den første jeg laget :)

Her er oppskrift og fremgangsmåte på putretrekket –>

Det du trenger er:
1. 4 nøster med Big Interiørgarn fra Europris (Trysil, 100g)
(eller annet garn f. eks Drops polaris, kan legges dobbelt)
2. Heklepinne 12
3. En stoffbit som er 55 x 55 cm
4. Symaskin, pute med mål 50 x 50 cm, penn, knappenåler,
målebånd, saks

Mål på putetrekket er 50 x 50 cm


IMG_7369.JPG
IMG_7417.JPG
IMG_7548.JPG
IMG_7549.JPG
IMG_7551.JPG
IMG_7552.JPG
IMG_7555.JPG
Ble den ikke super fin? Gleden av å skape, lage og designe eget interiør er mye større når resultatatet blir så bra. Og dette garnet, som det fortsatt er mulig å få tak i på Europris, er så utrolig kult. Garnet er laget med litt skinn i seg, som gjør at mønsteret kommer frem og skaper bevegelse i lyset. Tror jeg må se om jeg kan få tak i mer jeg, for dette garnet er bare  så utrolig kult og fint.

Trykk gjerne liker å innlegget om du liker putetrekket :D Følg meg også på Instagram: Mittlilleprosjekt, der legger jeg ut mange smakebiter og flere bilder av prosjektene mine .)
Ha en fortsatt fantastisk fin lørdag, jeg setter snart kursen mot Oslo :)
Vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar