DIY inspirert av Fritz Hansen

Hei og god onsdag :)

Et stort must man må få til når man er i Køben er å dra innom showroomet til Fritz Hansen. Jeg var så heldig å få teste ut egget i skinn versjon, og den var fantastisk god å sitte i :D Jeg var jo helt i himmelen etter besøket der og knipset masse bilder. Noe av det jeg plukket opp der var den kule måten de hadde stylet en hylle med, og alt man trenger er noen gamle bøker. Og er det noe jeg har mye av, så er det gamle bøker :D Så jeg fjernet omslaget rundt eller hva det nå heter ;)

img_5852.jpg
img_6052.jpg
img_6051.jpg
img_6053.jpg
img_6055.jpg
img_6049.jpg
img_6054-1.jpg

Ble det ikke stilig? Nå vurderer jeg å male hylla i en mørk grå så den skaper litt mer liv i stua ;) Det beste med interiør er at det ikke er så mye som skal til for å gjøre små forandringer. Nyt resten av kvelden, her er formen litt skrall, så jeg skal prøve å blir frisk til i morgen :) 

Del:

Legg igjen en kommentar