DIY: Mini kommode

Hei og god morgen :)

I går fikk jeg jobbet litt på loftet igjen og kom ganske så langt på kommoden jeg holder på å lage for ei venninne på jobben :D Utrolig gøy å bygge noe nytt jeg ikke har laget før, da lærer man mye og får utfordret seg selv. Det er kanskje det jeg liker best, bygge utifra idéer jeg har inni hodet mitt. Denne mini kommoden skal bestå av 2 stor og 2 små skuffer, frontene er på plass, men jeg må lage skuffene og få på håndtak. Jeg vurdere å bruke skinn, hva tror dere om det? Legger med noen bilder fra gårsdagens arbeid :D Jeg synes den ser ganske så søt og røff ut jeg :)

img_4249.jpg
img_4253.jpg
img_4252.jpg
img_4259.jpg
img_4260.jpg
img_4255.jpg
img_4258.jpg
img_4254.jpg
Ser den ikke kul ut? Jeg ble en reser på bordsag etter endel runder med finkapping, og må bare si at det er et genialt verktøy. Nå gleder jeg meg til å få alt på plass, og gi denne et nytt hjem. I dag skal jeg bruke tiden på å besøke familien i Porsgrunn og kanskje stikke innom ei venninne der i samme slengen. Koselig kommer det til å bli, og veldig deilig å koble av litt fra denne pakkingen og alt rundt det :)

Ha en nydelig søndag i det fine været <3

Del:

Legg igjen en kommentar