DIY: Potteskjuler av papirpose

Hei og god kveld :)

I dag har jeg hatt vaske og rydde dag etter jobb, og det er så utrolig deilig å kjenne lukten av grønnsåpe i hele leiligheten. Jeg har også fått kjøpt inn noen nye planter i dag, perfekt å få inn litt grønt nå som det er vår i lufta. Jeg er kanskje en av mange som ikke er født med grønne fingre, så jeg må ærlig indrømme at jeg er en god kunde hos Plantasjen. Og da blir det ofte til at man får med seg disse store papirposene hjem.
Her om dagen kom jeg over en kul idee med å bruke papirposen som potteskjuler. Wow for en kul, genial og kreativ idee. Og det beste er jo at man får brukt papirposen til noe annet enn å bare kaste den. Og gjenbruk det digger vi :D

IMG_7866.JPG
Smart ikke sant? Kjekt om man har en stygg potte eller bare ønsker en liten forandring i huset.

Dette trenger du:
1. Papirpose, blomsterpotte (fordel med en som har en gjevn rund form)
2. Saks, tape (jeg brukte elektrikkertap, fordi den er enkel å feste og river ikke istykker papiret)

Slik gjør du:
1. Klipp til en bit av papirposen som er 2 ganger bredden til potta og lengden skal være omkretsen pluss noen cm.

IMG_7843.JPG
2. Rull papiret rundt potta og fest med en tape. Før du fester tapen løsner du papiret litt, slik at det vil bli litt avstand mellom papiret og potta.

IMG_7844.JPG


3. Brett inn bunnen og teip fast


3. Snu potta rundt og rull papiret på toppen nedover. Slik at det blir en gjevn kant som er rullet ned. Fjern så tapen på baksiden (den første tapen du festet) og sett en plante oppi potta. Voila, en ny potteskjuler med eget preg :)

IMG_7849.JPG

IMG_7850.JPG
IMG_7853.JPG

IMG_7847.JPG

IMG_7862.JPG
IMG_7864.JPG
Stilig ikke sant? Du kan selvfølgelig bare bruke det brune på posene også, men jeg synes det søte baldmønsteret på plantasjens papirposen var så søtt. Gjenbruk er noe av det gøyeste jeg vet, og det er fantastisk kult å lage noe nytt av noe som egentlig bare skal kastes. Så om du har en stygg blomsterpotte eller bare vil frikse opp en du allerede har, så er dette en genial ide :)

Jeg er også igang med et nytt byggeprosjekt, til denne serien av interiør produkter som jeg skal designe. Selvfølgelig er norgesglasset, som er det kuleste glasset ever, med på porsjektet. Gleder meg til å vise frem og jeg håper resulatet blir så bra som jeg tror :)

IMG_7808.JPG
Men nå er det natta her, god natt. Vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar