DIY: Puff med hylle

Hei og god kveld :D

Endelig så er den ferdig og klar for å leveres til sine nye eiere :D Det beste med å lage møbler for noen eller til seg selv er at man kan få de akkurat slik man ønsker :D Jeg har laget en utgave av denne tidligere og oppskrift på den finner du –HER–>.
Denne gangen har jeg gjort noen forbedringer på toppen, og den ser utrolig myk og deilig ut. Hvordan jeg fikk til dette skal jeg forklare til dere i et eget innlegg som kommer i løpet av helga :D Måtte bare innom for å ønske dere god helg og vise frem denne <3

img_4076.jpeg
img_4078.jpeg
img_4074.jpeg
img_4067.jpeg
img_4069.jpeg
img_4072.jpeg
img_4073.jpeg
Knappene ble festet med nål og demintråd, og henger godt fast. Man kan også lime de på om man heller ønsker det. Men ble den ikke råååstilig? Får jo bare lyst til å lage flere jeg, og det skal jeg faktisk, for jeg har fått en bestilling til :D

Nyt resten av kvelden, jeg skal ta meg en kveldsøkt på Stamina :D

Del:

Legg igjen en kommentar