DIY: Pyntebrett

Hei og god morgen :)

Her bare fyker dagene avgårde, og jeg bare nyter late dager og lader opp batteriene. Og det er vel nettopp dette som er poenget med ferie, bare det å slappe av og ikke mase og jage etter ting som man ellers gjør i hverdagen. For det er viktig å bare stoppe opp å nyte livet litt, og sette pris på det man har :)

Men jeg tenkte alikevell jeg skulle dele et lite byggeprosjekt, slik at dere som ønsker å starte med små enkle prosjekter kan få noen tips til hva man kan lage. Som jeg nevnte i byggeguiden min, så er det viktig å starte med små prosjekter :)

Så om du er en ryddig person eller en som bare liker å ha orden på ting så er det perfekt med et lite pyntebrett på bordet eller i hylla.

IMG_8542.JPG

Det du trenger er:
1. Planker (3,6 cm x 1,2 cm og 4,8 cm x 3 cm )
2. Skruer, borr, drill, tommestokk, sag, blyant, pendsel og Jotun pure interiørbeis (drivved)

Mål:
Lengde 30 cm
Bredde 20 cm
Høyde: 2,4 cm

Slik gjør du:
1. Kapp til 8 planker (3,6 cm x 1,2 cm) på 20 cm
Kapp til 2 planker (3,6 cm x 1,2 cm) på 30 cm

Skru sammen ramma ved å feste 2 av de korte plankene på hver ende av  de lange plankene. Huske å borre hull før du skrur.


IMG_8451.JPG

IMG_8498.JPG
2. Også fester du de 6 andre plankene på samme måte, men husk å ta 0,5 cm mellomrom


3. Beis brettet og la det tørke (dette er noe du kan gjøre før du skur sammen også)

IMG_8540.JPG
IMG_8542.JPG
IMG_8541.JPG
Kult ikke sant? Også er det så fint at noe så enkelt kan brukes for å skape litt orden og system. Ofte har man masse dill og dall på bordet, det har jeg iallefall, og da er det kjekt å samle det på et brett. Og det at brettet ikke er så høyt, er med på å skape et litt mer åpent preg og det blir et interiørprodukt som ikke tar mye plass. Håper dere digger det like mye som meg :)

Ha en nydelig søndag og fortsatt god påske. Flere byggeprosjekter kommer snart, så følg med :) Nå skal jeg hoppe inn i anorakken og dra på afteski ;) Vi blogges :)

Del:

Legg igjen en kommentar