DIY: Serviettholder

Hei  alle sammen :)

Jeg fikk jo kapp og gjæresag til jul av mine snille foreldre, og nå har jeg endelig fått den opp på loftet. Og da måtte jeg selvfølgelig sette igang med noen små byggeprosjekter, og wow så gøy det var. Var rett og slett en glede å få kappa litt igjen :D Så da tenkte jeg at jeg skulle lage en liten serie av interiørprodukter som er enkle å lage, og det første ble en serviettholder som jeg beiset i interørbeis og pyntet med noen knotter.

IMG_7686.JPGBle den ikke kul? :)

Det du trenger er:
1. Planker, sag, drill, borr, skruer, jotun pure interiørbeis (farge drivved),
pensel og eventuelt pynt (knotter, skinnreim)

Mål:
Lende og bredde: 21 cm
Høyde: 5 cm

Planker:
Ramme: 3,7 cm x 1,8 cm
Bunn: 3,6 cm x 1,2 cm

Slik gjør du:
1. Kapp til: 2 planker på 21 cm (3,7 cm x 1,8 cm)
2 planker på 17,4 cm (3,7 cm x 1,8 cm)
5 planker på 21 cm (3,6 cm x 1,2 cm)

IMG_7628.JPGFine saga mi :)

IMG_7632.JPG
2. Sett sammen ramma ved å skru de lange plankene inn i de korte ( se bilder). Husk å borre hull først slik at plankene ikke sprekker.

IMG_7645.JPG
IMG_7642.JPG
3. Skru fast de 5 plankene som skal være på undersiden. Fest først de to ytterste slik at du enkelt kan justere mellomrommene mellom de andre (mitt mellomrom er 0,8 cm). Husk å borre her også.

IMG_7648.JPG
IMG_7651.JPG

4. Beis serviettholderen og monter fast knotter når den har tørket. Husk å borre hull her også.

IMG_7678.JPG
IMG_7672.JPG

IMG_7688.JPG
Ble den ikke stilig? Den beisen er  bare helt rå og får frem den fine strukturen i tree på en fantastisk måte. Digger den :D
Serviettholderen er superenkel og rask å lage. Perfekt å pynte et stuebord med eller gi bort til noen :) Om du heller vil ha den i en annen farge, med reim eller andre knotter så er det bare å bruke fantasien. Det er så gøy å lage egen pynt til boligen :) Gleder meg allerede til å vise frem det neste produktet, tror det blir fantastisk bra.

Nå skal jeg få unna litt lekser før toget er inne. Ønsker alle en super torsdag og lik gjerne innlegget :) Vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar