DIY: Strikke interiørteppe

Hei og god kveld ;D
Da er jeg endelig hjemme i Tønsberg igjen etter en ganske så hektisk dag. Jeg har hentet den nye bilen min, vært i banken og skrevet under på mange papirer, hos frisøren også sett den nyfødte babyen til venninna mi :D Produktiv feriedag? hahah jeg synes det er så greit å få unna ting, så dette har vært en tipp topp mandag. Husker dere teppet jeg strikket? Det er endelig ferdig og det er på tide med et DIY innlegg igjen, dessverre blitt litt dårlig med det i det siste. Men jeg lover å komme sterkere tilbake der ;)

img_3925.jpeg

Det du trenger er:
Rundpinne str. 12 // ca 6 hvite nøster med interiørgarn(Big interiørgarn fra Europris) // ca 4 nøster med grått interiørgarn (Big interiørgarn fra Europris)

Størrelse:
Lengde 130 cm
Bredde 70 cm

1 runde strikkes med rett og vrang. Om du ikke er så god på å strikke så er det bare å google eller spørre en venn :)

Slik gjør du:
1. Legg opp 41 masker på en rundpinne
2. Strikk 6 runder med hvit (rett og vrang blir da 12 runder)
3. Strikk 2 runder med grå
• Strikk 2 runder med hvit
• Strikk 1 runde med grå
• Strikk 2 runder med hvit

Gjenta mønsteret 9 ganger eller så langt du ønsker teppet

img_3908.jpeg

4. Strikk 2 runder med grå
6. Strikk 6 runder med hvit og fell av alle maskene
7. Fest tråder og teppet er klart til bruk :)

img_3921.jpeg

img_3927.jpeg
img_3918.jpeg

Ble det ikke stilig? <3 Her er det bare å lage sitt eget mønster og strikke den bredden man ønsker :) Jeg synes det ble veldig fint og for meg er det kjekt med et teppe som ikke er så bredt, for det er så varmt og godt, og passer perfekt å ha over seg i sofaen ;)
Nyt resten av kvelden her skal jeg gjøre klart litt mer på puffen jeg jobber med :D

Del:

Legg igjen en kommentar