DIY: Telysholder av sement

Hei, håper alle har hatt en fin helg :)
Jeg er endelig tilbake i Tønsberg, etter en liten ferie hjemme hos familien. I dag er det det jeg kaller innevær og da passer det perfekt å male, og gjøre håndarbeider, så i kveld blir det maling av peis og litt mer sying på ullkuleteppet. Det har nå fått en fin form og jeg skal nå bygge det ut i bredden, følg meg på Instagam for få å bilde av prosessen. Skal vise det frem i et innlegg her og håper at jeg snart kan si at prosjektet er ferdig :)

Jeg murte jo litt denne uka og da brukte jeg litt av restene til å lage noen supersøte telysholdere. Mur og betong ting er virkelig i vinden om dagen, så da måtte jo jeg også teste om det ble kult. Jeg hadde flislim som er en type semnet, resultatet ble utrolig kult og ser nesten ut som sand. Kan lett males i kule farger og jeg brukte noen gamle muffinsformer for å lage de litt kule :)

IMG_0156.JPG

Det du trenger er:
1. Sement – f. eks Flislim Multifix
2. Plastikkpose (brødpose)
3. Muffinsformer
4. Vann
5. Murspade og murbøtte
6. Telys

Slik gjør du:
1. Følg blandingsinnstruksene på sememtesken eller pose og lag en liten blanding
2. Legg en brødpose rundt muffinsformen eller en annen form
3. Legg litt av blandingen oppi og bruk en murspade til å fylle formen og rette ut overflaten
4. Ta plasten over på toppen og trykk et telys nedi formen, slik at du lager et spor til telyset
5. La det tørke i et døgn og fjern plasten
6. Telysholderen er klar til bruk

IMG_0119.JPG

IMG_0120.JPG
IMG_0122.JPG
IMG_0123.JPG
IMG_0157.JPG
IMG_0159.JPG
IMG_0138.JPG
Kule ikke sant? Lurer på om jeg skal male disse i litt knæsje farger? Jeg har jo ganske jordnære farger i leiligheten, men liker at noen farger stikker seg frem. Genial ide ikke sant? Ble selvfølgelig ikke helt perfekte kanter og resultatet ble litt røft, men det er dette jeg liker. Supersøte telysholdere på 1 – 2 -3.

Nå skal jeg straks starte på muren og kanskje legge noen lister. Det er lov til å bråke litt på søndag også :) Ha en super kveld, vi blogges <3

Del:

Legg igjen en kommentar