DIY: Teppe av interiørgarn

Hei og god kveld :)
Håper alle har hatt en strålende helg :D Her har det gått i visninger og fikse siste finpuss i leiligheten, og nååå kan jeg med store bokstaver si at jeg snart er ferdig. Skal ha en liten økt nå før jeg legger meg, så håper jeg det bare er litt pirk igjen. Det kan jo virke som jeg er slurvete og utrolig treig siden jeg har hold på med denne finpussen i så lang tid. Jeg var så uheldig å bruke en ubrukelig akryl når jeg gjorde stua ferdig tidligere i høst, egentlig under ganske stressende forhold for jeg skulle få besøk av aviser og litt slikt. Så jeg har nå blitt straffet med å først måtte fjerne gammelt, og så legge nytt. Så husk at det lønner seg aldri å ikke gjøre jobben ordentlig den første gangen ;) Man lærer så lenge man lever og resultatet blir jo fint til slutt :D

Jeg har mellom slagene fått tid til å strikke litt mer, synes nesten det er raskere å strikke enn hekle nå jeg. Det virker bedre for skuldrene mine ialfall Så her er resultatet så langt  <3
img_3777.jpeg
img_3782.jpeg
img_3783.jpeg
img_3781.jpeg
img_3779.jpeg
Ser det ikke bra ut? Siden garnet er ganske så løst så skal jeg dra litt i bredden når jeg er ferdig slik at det blir en fin bredde på teppet. I boligdrøm stod det at man trengte ca 20 nøster, så jeg er spent på hvor langt jeg kommer med det :D Ha en fortsatt fin kveld :D  Mye bolig snakk og lite DIY her nå, men det er bare en overgang, så håper der fortsatt følger med<3

Del:

Legg igjen en kommentar