Dørstopper malt i lekker maling

                                                                                       Sponset maling og møbelskilt 

Hei :)

For lenge siden fikk jeg noen resteplanker inn i hus og de har ligget å venta på meg på loftet siden det. Det første jeg tenkte på når jeg så den ene planka var at den ville bli superstilig å bruke som en dørstopper. Så i går tok jeg frem håndsaga og saget den i 3 biter i forskjellige størrelser. Planen var å male de i fargen drivved for å få frem strukturen, men så kom jeg på at jeg har en rålekker sort kalkmaling stående. I går fikk de et strøk med maling og ble ganske gråsorte i farge. Denne planka er limt sammen med 5 planker, det heter sikkert noe, men det gjør at strukturen i planka er kul i seg selv. I dag fant jeg frem pussepapiret og wow for et resultat <3 Shit er det mulig, sjekk den fargen da. Også hadde jeg kjøpt inn en ring, med feste som jeg festet på toppen.

Det du trenger er:
Firkantet plankebit (11,5 cm x 11, 5 cm) // ring m/feste // sort kalkmaling fra jeanne d are living  // pensel // pussepapir // sag

Slik gjør du:
1. Kapp til noen biter av planka og puss godt med pussepapir
2. Mal godt over med maling
3. Puss frem strukturen i treet når det er tørket og fest ringen på toppen
4. Fest møbelskilt om du ønsker det (Mine er sponset av Foldal stempel)

IMG_1643.JPG

IMG_1649.JPG

IMG_1674.JPG
IMG_1684.JPG
IMG_1679.JPG
IMG_1685.JPG
IMG_1688.JPG
IMG_1691.JPG
Stilig ikke sant? Wow den malingen skal jeg lett få mer av :)  Den ble jo helt rå når man pusset på den <3 Vurdere å gjøre om de andre to til lysestaker som jeg gjorde med de drivvedplanke bitene før jul. Hva tror dere? Får se hva ideene mine havner på til slutt ;)  Denne er jo mest perfekt til pynt, for den er ikke så tung, men sykt lekker, så det gjør ikke noe :D Eller?

Nyt kvelden <3 Ny versjon av det heklaputetrekket er også blitt laget i dag :D yey til produktive kvelder :D


Del:

Legg igjen en kommentar