Drivved benk på 1-2-3

Hei og god mandagskveld :)

Håper der har hatt en nydelig pinse og er klar for en ny uke. Jeg har fått med meg at det endelig skal komme litt sommervarme igjen, og det hadde bare være helt fantastisk :) Men som jeg nevnte for dere på fredag så skulle jeg på Maxbo på lørdag. Optimist som jeg var, det er sol da er folk andre plasser en på Maxbo, ehhh det var kanskje der alle var. Jeg har seriøst aldri sett så mange folk der jeg, totalt kaos. Men smart som jeg var så hadde jeg med meg to byggeprosjekter, så da ble det materialer til en nytt konsollbord som ble handlet inn. Vitrineskapet trenger jeg litt tips, og hjelp med så de sa jeg kunne komme tilbake på tirsdag. Så i morgen prøver jeg igjen. Men selv om helgen ikke har gått til bygging av vitrineskap så har jeg ikke ligget på latsiden. Jeg har masse spennende prosjekter å vise dere denne uka :) Og et av de er denne super stilige drivved benken jeg laget i går :D

IMG_9348.JPG
Ble den ikke stilig?

IMG_9101.JPGHer er et bilde fra drivved jakten :)

For noen uker siden var jeg og noen venninner ute på en liten drivved tur i Tønsberg, og da kom jeg over 2 fantastisk fine planker som jeg bare måtte ta med meg hjem. Den ene ble kappet opp i 4 deler på 35 cm, hvor 2 og 2 ble skudd sammen. Også festet jeg disse på den andre planka. Og på 1-2-3 så fikk jeg en superkul benk ved inngangspartiet.
For å få frem strukturen i treverket ennda mer, så valgte jeg å bruke en interiørbeis i klakfarge som jeg malte på, også brukte jeg en klut til å tørke over og lage en jevn farge over hele :)

thumb_DSC_0245_1024
IMG_9344.JPG
thumb_DSC_0246_1024
thumb_DSC_0247_1024
thumb_DSC_0248_1024
IMG_9348.JPG
Dødsfint ikke sant? Fantastisk gøy, så nå gleder jeg meg sykt til å starte på de neste byggeprosjektene :D Og til dere som lurer det går fremover med ullkuleteppe prosjketet også, så det kommer snart ut noen bilder fra prosessen :)

Ha en fortsatt nydelig kveld, så blogges vi <3
Del:

Legg igjen en kommentar