Drømmeleiligheten har fått ny eier

Så var dagen her, dagen hvor nøklene til leiligheten skulle leveres til ny eier. Det har gått så fort og jeg synes ikke det er lenge siden jeg flyttet inn der selv. Ganske sykt at det allerede har gått 5 år. Det føles både tungt og godt, men mest rart. Jeg er overlykkelig over alt jeg har lært, fått til og skapt der og gleder meg til å fortsette å gjøre det her. Jeg har offisielt blir øyboer og flyttet 15 minutter unna sentrum, ganske deilig faktisk. Jeg har ikke naboene helt oppi meg og gleder meg til å kose meg med hobbyen min uten å tenke på at naboen hører det. Altså jeg skal ikke bråke ute til langt på kveld, men inne :)
Før jeg forlot leiligheten for siste gang knipset jeg noen bilder :)

thumb_DSC_3215_1024
thumb_DSC_3211_1024
thumb_DSC_3212_1024
thumb_DSC_3213_1024
thumb_DSC_3214_1024
thumb_DSC_3208_1024
thumb_DSC_3207_1024
Deilig å endelig bare ha hus å styre med, for det er ganske mye som skal fikses :P I dag har jeg shoppa ennå flere gardiner og gardinstenger, så nå skal jeg henge opp det før jeg skal dra på trening. Jeg startet på et male prosjekt i går så det skal jeg kose meg litt mer før det er kvelden :) Det er bare å glede seg for det kommer til å bli så fint :) Nyt kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar