Drømmen som møbeldesigner

Jeg har lenge hatt en drøm om å bli møbeldesigner på proft nivå. Altså lage møbler med høy kvalitet og møbler som ser elegante ut. Jeg hadde lenge planer om å bygge en prototype selv, men kastet inn håndkle og bestemte meg for at en proff møbelsnekker skulle få denne jobben. Jeg har selv laget en mal på hvordan jeg ønsker at materialene skal se ut og har designet alt selv. I lang tid har jeg prøvd å få tak i noen som kan og har det utstyret som trengs for å gjøre drømmen min virkelig. Og nå ser det ut som at jeg har funnet en snekker. Så om alt går etter planen så skal mitt første design møbel kanskje lages om litt. Vi skal ha et møte nå før jul, derfor tenkte jeg det var på plass å dele nyheten med dere :D Jeg har en egen nettside, så følg med HER. Dette er også grunnen til at jeg har fikset litt på logoen på bloggen også. Jeg vil at disse to sidene skal henge sammen. Dette blir så gøy. Noen som ønsker at jeg skal dele prosessen her?

Jeg håper å tror at mitt første møbel er noe som vil selge, men kan hende det bare er mye jobb forjeves. Men man må jo våge for å vinne? Jeg vet at designet er bra nok og jeg har ikke sett noe lignende til dette. Kanskje 2018 blir mitt år, vi får se :D

Følg meg også på Instagram – Haugholtinterior

Del:

1 comment

  1. Såå gøy! Og så kult at du tør å ta steget ut av drømmen din og gjere den til ein virkelighet :D

Legg igjen en kommentar